Την στήριξη του στην κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Σαββίδης στους εργαζόμενους στο “Ε”

Τις εγκαταστάσεις του “Ε” επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες αφότου ο τηλεοπτικός σταθμός πέρασε στην ιδιοκτησία του μέσω της εταιρείας Dimera.

Μάλιστα ο κ. Σαββίδης μίλησε στους εργαζόμενους, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι “η γραμμή του καναλιού θα είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια». Όσο για το νέο πρόγραμμα του “Ε” είπε ότι «το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία».

Πάντως ο κ. Σαββίδης φρόντισε για μία ακόμη φορά να στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα στέλνοντας ένα μήνυμα για την γραμμή του καναλιού: «Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Φυσικά δεν απέφυγε τα μεγάλα λόγια υποστηρίζοντας πως ο στόχος είναι το “Ε” να γίνει πρώτο σε τηλεθέαση. “Θέλω οι εργαζόμενοι του Έψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι”.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως το κανάλι θα μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις και το δικαιολόγησε: “Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ήδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον”.

Για το εάν το “Ε” αλλάξει όνομα ο Ιβάν Σαββίδης το άφησε ανοιχτό. Όμως ξεκαθάρισε ότι το λογότυπο του νέου καναλιού δεν θα είναι σε κόκκινο φόντο, αλλά σε ένα συνδυασμό μπλε και άσπρου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα