Την Τετάρτη οι τελικές αποφάσεις στην επιτροπή Αλιβιζάτου

Μεθαύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα διαδικαστικά της εκλογικής διαδικασίας για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Αλιβιζάτος αναμένει την εισήγηση της ομάδας εργασίας (Σφηκάκης, Τσίμας) στην οποία έχει αναθέσει τη «διαπραγμάτευση» για τους όρους διεξαγωγής των δύο δημόσιων συζητήσεων που έχουν αποφασιστεί. Το πιθανότερο είναι οι δύο τηλεμαχίες να διεξαχθούν 30 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και 6 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Θα λάβουν μέρος και οι εννέα υποψήφιοι για την προεδρία (αποσύρθηκε λόγω προβλήματος υγείας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος), ενώ ρόλο συντονιστή θα έχει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.
Ανοικτό παραμένει επίσης και το θέμα του μητρώου (μελών και φίλων), καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την καταστροφή του μητρώου των φίλων. Από τη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για ψηφοφόρους μίας χρήσης, αλλά ο πρόεδρος της επιτροπής είναι ανένδοτος.
Στην επιτροπή, την Τετάρτη, θα υπάρξει ενημέρωση και το θέμα των εκλογικών τμημάτων, το οποίο έχει αναλάβει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα