Της έκοψε τη… φόρα!

Ο Πανιώνιος είχε δείξει και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου της φετινής Σούπερ Λιγκ ότι όποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει, όμως η ΑΕΚ έπεσε στην παγίδα και τώρα… τρέχει.

Οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν νικηφόρα από το ΟΑΚΑ με 1-0 το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) και προσπέρασαν έτσι την Ένωση στην ειδική βαθμολογία των play offs, όπου βρίσκονται μάλιστα στην κορυφή με 4 βαθμούς σε δύο αγώνες.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με αυτή την ήττα γκρέμισε ότι έχτισε με το «διπλό» στην Τούμπα στην πρεμιέρα των play offs και τώρα είναι ξανά υποχρεωμένη να κυνηγάει.

Χάρη στο γρήγορο (7’) γκολ του Γεσίλ ο Πανιώνιος πέτυχε τον ιδανικό αιφνιδιασμό στο ΟΑΚΑ και παίζοντας αποτελεσματική άμυνα στη συνέχεια κράτησε το πολύτιμο τρίποντο. Οι «κυανέρυθροι» χρειάστηκαν και τη συνδρομή της τύχης που τους χαμογέλασε στη φάση του 89ου λεπτού, όταν η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Σιμόες και κόντρα στον Οικονόμου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46′ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας (46′ Πατίτο), Πέκχαρτ (62′ Αλμέιδα), Αραούχο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος (57′ Γκιοατά), Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (88′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (76′ Λάμπρου).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα