Της θλάσης το κάγκελο στον Παναθηναϊκό

 

Είπαμε, να χάσει ο Παναθηναϊκός από τη Σταντάρ και να απολέσει και τις τελευταίες του ελπίδες για πρόκριση, αλλά όχι κι έτσι. Οι «πράσινοι» εκτός του ότι υπέστησαν μία από τις μεγαλύτερες εντός έδρας ήττες τους στην Ευρώπη, είδαν τον Μάρκους Μπεργκ να αποχωρεί τραυματίας και να χάνει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, αλλά πίστεψε ότι θα «βγάλει» το παιχνίδι. Δυστυχώς για εκείνον και την ομάδα του, από την  έναρξη και το πρώτο πραγματικό σπριντ κατάλαβε πως έχει μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά χρειάστηκε μισή ώρα για να βγει αλλαγή, καθώς ο βοηθός του Στραματσιόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, ήταν άτολμος και δεν τον απέσυρε νωρίτερα.

Εδώ που υα λέμε, το να μην έπαιζε ο Μπεργκ και να τραυματιζόταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα αντίστοιχο χρονικό σημείο ίσως να ήταν και χειρότερο. Το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι η μία θλάση του Μπεργκ, αλλά οι 15 συνολικά από τη αρχή της χρονιάς, δείγμα του ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το πρόβλημα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη φυσική κατάσταση και την αδυναμία των παικτών να παίζουν το ίδιο ταχυδυναμικά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να υπερβάλουν εαυτούς και να παθαίνουν μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Στραματσιόνι έκανε μία χαλαρή προετοιμασία για να έχει παίκτες γερούς και δυνατούς στα προκριματικά. Ναι, ήρθε η πρόκριση με άνεση κόντρα σε δύο έτοιμες σκανδιναβικές ομάδες, αλλά σιγά-σιγά βγαίνουν τα προβλήματα. Σε δύσκολη θέση ο Ιταλός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα