Τη βοήθεια της αστυνομίας ζήτησε η Κάτια Δανδουλάκη

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό You. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μέχρι και στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, με πολλές από αυτές να την φόβισαν. Μία όμως ήταν αυτή που την έκανε να ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας, για να γλιτώσει από το ζευγάρι που την παρακολουθούσε και έφτασε στο σημείο να της σκάσει μέχρι και τα λάστιχα.

 

Υπάρχουν ακραίες εκφράσεις θαυμασμού σε τέτοιο βαθμό ώστε να φοβηθείτε;
Δυστυχώς ναι, υπάρχουν και ακραίες εκφράσεις και ακραίες στάσεις. Και τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ ήμουν πολύ ανοικτή με όλους, έχω κλείσει τις πόρτες. Δεν με πλησιάζει άνθρωπος παρά μόνο αυτοί που επιλέγω εγώ. Ήμουν πολύ δοτική σε ανθρώπους που ήθελαν να με πλησιάσουν –όχι γιατί κατ’ ανάγκη ζητούσαν κάτι από μένα–, αλλά δεν μπορώ πλέον να μοιράζομαι. Έχω αποφασίσει να δίνομαι σε ελάχιστους.

Τι είναι αυτό που σας άλλαξε;
Την εποχή που έπαιζα με τον Νίκο Κούρκουλο, ένα ζευγάρι νεαρά παιδιά με παρακολουθούσε όλο το 24ωρο. Δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Φοβήθηκα γιατί ήξεραν όλες μου τις κινήσεις. Μου ξεφούσκωναν τα λάστιχα του αυτοκινήτου έξω από το στούντιο, είχαν έρθει στο καμαρίνι και κάθονταν… Ήταν κάτι το αφύσικο και, μάλιστα, είχα αναγκαστεί να ζητήσω και τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά και δικηγόρων. Και τότε κατάλαβα ότι επειδή εκτιθέμεθα στην αγάπη ή στη λατρεία πρέπει να προσέχουμε και να δίνουμε τόσο… όσο στον άλλο. Ήμουν υπερδοτική και αυτό έδινε βήμα στον άλλο. Τώρα δε δίνω σε κανέναν πια.

Δεν φοβάστε μήπως σας αποκαλέσουν σνομπ;
Δεν με ενδιαφέρει κι αν με πούνε αλλά να ξεκαθαρίσω ότι στο καμαρίνι δέχομαι πάντα τον κόσμο. Επίσης, μου έχει συμβεί και το άλλο, μια κυρία μέσης ηλικίας μπήκε στο καμαρίνι και με έψαχνε πίσω από τα αυτιά για να δει αν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Τράβηξε και σήκωσε τα μαλλιά μου κι εγώ αρχικά νόμιζα πως ήθελε να με χαϊδέψει. Αυτό κι αν ήταν αγριευτικό. Αναγκάστηκα να της κατεβάσω το χέρι πολύ απότομα, σχεδόν με σπρωξιά, γιατί ακόμα θα έψαχνε… Αυτός ήταν ένας ακραίος κανιβαλισμός, γιατί το κοινό συνήθως έχει μια πολύ γλυκιά συμπεριφορά. Το κοινό μπορεί ταυτόχρονα να σε λατρεύει και παράλληλα να έχει μια τάση κανιβαλισμού απέναντί σου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα