Τη Δευτέρα (30/11) η απόφαση για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η απόφαση θα εκδοθεί τη Δευτέρα (30/11), ενώ ο πρόεδρος του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, είπε ότι σκοπός του δεν είναι η εξόντωση του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» επέρριψαν την ευθύνη για την αναβολή του αγώνα στον διαιτητή Παππά, υποστηρίζοντας πως έλαβε μία επιπόλαιη απόφαση, που είχε ως αποτέλεσμα τα γεγονότα που ακολούθησαν εντός γηπέδου. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο Παππάς ζητούσε να συλληφθεί ο οπαδός που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα που πέτυχε το πόδι του Φινμπόγκασον, κάτι που χαρακτήρισε ανέφικτο η πλευρά των «πράσινων».

Αναφορικά με τα αντικείμενα που πέρασαν στο γήπεδο, οι δικηγόροι των «πράσινων» τόνισαν ότι η ΠΑΕ έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή και ότι ο έλεγχος, τόσο του γηπέδου, όσο και των οπαδών κατά την είσοδό τους, αποτελεί αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Επεσήμαναν, δε, πως ο έλεγχος έγινε από την αστυνομία και ότι βάσει της έκθεσής της, δεν βρέθηκε το παραμικρό στις εξέδρες. Στο ερώτημα του προεδρείου γιατί δεν έχουν απομονωθεί οι οπαδοί που προκαλούν τα επεισόδια, οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» επικαλέστηκαν ανάλογα φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι αναρχικοί γιατί δεν έχουν αντιμετωπιστεί όλα αυτά τα χρόνια;».
Στη διαδικασία έκανε παρέμβαση και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν ότι θα καταθέσουν ένσταση κατά της διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα