Τιμή 2,90 ευρώ: Κυκλοφόρησε περιοδικό με το όνομά του παίκτης του Survivor

Δυναμικά στη showbiz έχουν μπει οι παίκτες του Survivor που απασχολούν όσο κανένας άλλος τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το τι κάνουν, ενώ εκείνοι «οργώνουν» την Ελλάδα κάνοντας guest εμφανίσεις που τους αυξάνουν κατά πολλά μηδενικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Αλλά την πράξη ενός «Μαχητή» να κυκλοφορήσει περιοδικό με το όνομά του και τη ζωή του, ομολογουμένως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Από το νωρίς της Τετάρτης που κυκλοφόρησε το «Vasalos Magazine» στις τηλεοπτικές εκπομπές γίνεται χαμός από σχολιασμούς ενώ οι αντιδράσεις είναι πολλές.

Στο εξώφυλλο ποζάρει  ο Κωνσταντίνος Βασάλος χωρίς μπλούζα και με το χαρακτηριστικό μπλε περιβραχιόνιο από την ομάδα των «Μαχητών». Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, βλέπουμε φωτογραφίες του «3ου νικητή του ”Survivor”», όπως αναφέρεται στο «Vasalos Magazine».

Το περιεχόμενο του περιλαμβάνει φωτογραφίες του πρώην «Μαχητή» από την παιδική ηλικία, τον στρατό, την ενασχόλησή του με το bodybuilding και την προσωπική του ζωή. Το δώρο που προσφέρεται στους αναγνώστες είναι αφίσα και αυτόγραφο του Βασάλου ενώ «τρέχει» ένας διαγωνισμός με έπαθλο ένα δείπνο μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα