Τιμητική αναγνώριση από τον νέο πρόεδρο

 

Την υψηλόβαθμη θέση του Γενικού Γραμματέα της UEFA θα διατηρήσει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρά την αλλαγή στην ηγεσία της Ομοσπονδίας, καθώς ο νέος πρόεδρος, Αλεξάντρ Τσέφεριν, ενέκρινε την παραμονή του Έλληνα παράγοντα στη συγκεκριμένη θέση!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ήταν αυτή που συνεδρίασε το απόγευμα της περασμένηςΤετάρτης 14/9 και εισηγήθηκε την παραμονή του Θεοδωρίδη και ο Σλοβένος πρόεδρος την επόμενη μέρα ενέκρινε την απόφαση αυτή! Πέραν της παραμονής του 51χρονου Έλληνα στη θέση που κατέχει από τη μέρα που την άφησε ορφανή ο Τζιάνι Ινφαντίνο, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός του Champions League το 2018 στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ της ίδιας σεζόν στο Τάλιν της Εσθονίας. Επίσης, αποφασίστηκε να βραβευτούν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίας της Ισλανδίας, της Ιρλανδίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ουαλίας για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο Euro της Γαλλίας.

Πρόκειται σίγουρα για μία απόφαση που μεταφράζεται ως αναγνώριση για τον Θεοδωρίδη ο οποίος εντελώς αθόρυβα αναρριχήθηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα της UEFA και μάλιστα ο… αστικός μύθος λέει πως ο ίδιος ο Έλληνας παράγοντας δεν είχε ενημερώσει κανέναν στην ΕΠΟ για την ανέλιξή του αυτή, μέχρι ο Τζιάνι Ινφαντίνο να ενημερώσει ο ίδιος την Ελληνική Ομοσπονδία με συγχαρητήριο τηλεγράφημά του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα