Τιμητική διάκριση για τον Μπερμπάτοφ στη Βουλγαρία

Για την προσφορά του στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο και στην προβολή της χώρας γενικότερα βραβεύτηκε στη γενέτειρά του ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του, έχοντας εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια, όχι μόνο για να δει την οικογένεια του, αλλά και για να παραλάβει το ειδικό βραβείο εκ μέρους του ιδρύματός του, «Dimitar Berbatov Foundation», για την προσφορά του στην προσπάθεια ανάδειξης νέων ταλέντων.

«Τιμήθηκα από τη Superbrands Βουλγαρίας για τη συμβολή μου στην προώθηση του ονόματος της Βουλγαρίας παγκοσμίως, καθώς και για την έμπρακτη δέσμευσή μου για την υποστήριξη των νέων ταλέντων μέσω του ιδρύματός μου», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη βράβευση του.

Νωρίτερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Btv, ο Μπερμπάτοφ μίλησε και για την υποδοχή που έτυχε από τους φίλους του ΠΑΟΚ. «Δεν το περίμενα. Με εξέπληξαν», αποκάλυψε ο διάσημος ποδοσφαιριστής, συμπληρώνοντας: «Μπορεί να μην το έδειχνα, όλοι να με έβλεπαν ήρεμο, αλλά δεν ήταν έτσι. Οι κοντινοί μου άνθρωποι χάρηκαν πολύ με την υποδοχή του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα