Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Σπανός με Σαλπιγγίδη!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ επιχειρεί να πετύχει η διοίκηση του Ατρομήτου, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική του γραμμή.

Ο διεθνής παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι σχέσεις του με τον κόσμο της ομάδας έχει περιέλθει σε καθεστώς απόλυτης ρήξης, γεγονός που τον υποχρεώνει να αναζητήσει τις εναλλακτικές που έχει για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Στον ΠΑΟΚ δεν φέρονται να έχουν αντίρρηση σε μία ενδεχόμενη μετακίνηση του 34χρονου επιθετικού, καθώς φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα απαλλαγούν και από το βαρύ του συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο πιστεύουν πως έχουν τον τρόπο να δελεάσουν τον Σαλπιγγίδη, όπως έκαναν και με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα του Περιστερίου και προσφέρει τις υπηρεσίες του από τον Γενάρη. Όπως όλα δείχνουν, ο «Σάλπι» προορίζεται για αντικαταστάτης του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος αναζητεί είτε μία καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα, είτε την επιστροφή του στην Ιταλία και στο καμπιονάτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα