Υποβιβάστηκε οριστικά η Κέρκυρα!

Μέχρι την Πέμπτη, 20/8, η απόφαση για το ποια ομάδα θα την αντικαταστήσει

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε το μεσημέρι της Τρίτης, 18/8, την έφεση της ΠΑΕ Κέρκυρα κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων που αποφάσισε να ενστερνιστεί την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του συλλόγου στη Football League. Η έφεση απορρίφθηκε κι έτσι ο σύλλογος υποβιβάζεται οριστικά στη Football League. Το σκεπτικό της απόφασης έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ’ αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ, στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

 

Τη θέση της Κέρκυρας θα πάρει ο Λεβαδειακός, εκτός αν γίνει δεκτή η αίτηση του Απόλλωνα που θα εκδικαστεί στις 20 Αυγούστου. Η ομάδα της Ριζούπολης ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία επειδή ως ΠΑΕ έχει έννομο συμφέρον και δικαιούται να πάρει τη θέση της νησιώτικης ομάδας αντί του Λεβαδειακού (ως τρίτη του περσινού πρωταθλήματος της Football League).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα