«Τιτανομαχία» για Γκουαρδιόλα στην Premier League

Η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι προκάλεσε… τιτανομαχία στην Premier League, καθώς Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζονται διατεθειμένες να τα δώσουν όλα, προκειμένου να συνεργαστούν με τον πετυχημένο Καταλανό τεχνικό.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να είπε στο περιβάλλον του ότι το… χρήμα δεν θα σταθεί εμπόδιο για την περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, αρκεί ο τελευταίος να αναλάβει την ομάδα του μετά το φιάσκο με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «μπλε» εμφανίζεται να έχει ήδη προσεγγίσει τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος, παραμένοντας προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Μπάγερν Μονάχου. Η Τσέλσι πάντως θα βαδίσει με τον Γκους Χίντινγκ στον πάγκο της μέχρι το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στο… διαχρονικό, όπως αποδεικνύεται, φλερτ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι «πολίτες» εμφανίζονται να προσφέρουν ένα αστρονομικό ποσό στον Καταλανό τεχνικό, ενώ του υπόσχονται όσες και όποιες μεταγραφές επιθυμεί, ακόμη και τον ακριβότερο παίκτη στον κόσμο, τον Λιονέλ Μέσι, από την Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητεί ήδη τον διάδοχο του Λουίς Φαν Γκάαλ, παρ’ ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2017. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να έχουν το προβάδισμα, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς ο Γκουαρδιόλα έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα του δοθεί η ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα