Τιτανομαχία για τον Μιράντα!

Πραγματική Τιτανομαχία διεξάγεται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα. Από τη μία η Μπαρτσελόνα, από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη μέση οι «ροχιμπλάνκος», που προσπαθούν να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους!

Μάχη… χαρακωμάτων δίνουν οι Καταλανοί με τους «κόκκινους διάβολους», καλύπτοντας τη ρήτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Βραζιλιάνο, με σκοπό να τον πείσουν για την προοπτική και τις προθέσεις τους. Την ίδια στιγμή, η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της και του προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο, το οποίο όμως, ούτε καν πλησιάζει τις προσφορές που έχει από τους δύο «γίγαντες».

Ο Μιράντα, πάντως, εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον, θέτοντας ευθύς εξ αρχής θέμα μεταγραφής του στη διοίκηση της Ατλέτικο. Πριν εμφανιστούν οι προτάσεις της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν αντιδράσει κάπως άκομψα στο αίτημα του ποδοσφαιριστή τους, στον οποίο είχαν διαμηνύσει να παρουσιάσει το… χρήμα και μετά θα το συζητήσουν. Το… χρήμα εμφανίστηκε, αλλά μάλλον έπιασε απροετοίμαστους τους Μαδριλένους, οι οποίοι αντέδρασαν και πάλι σπασμωδικά, προτείνοντας νέο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο. Ένα συμβόλαιο, όμως, που υπολείπεται σαφώς των προσφορών που έχει στα χέρια του ο Μιράντα τόσο από την ομάδα της Καταλονίας, όσο και από τους «μπέμπηδες» του Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα