Τι αλλάζει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο «τιμόνι»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο διάσημος Βραζιλιάνος αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια, καθώς τα «ανοίγματα» του προηγούμενου καλοκαιριού οδήγησαν την ομάδα σε μία αποτυχημένη χρονιά, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ποιες είναι οι προσδοκίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» από τη συνεργασία τους με τον διάσημο Βραζιλιάνο;

1)Στον Παναθηναϊκό έχουν σκοπό να αναπτύξουν ένα ευρύ δίκτυο παραγωγής παικτών, με συνδέσεις στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, όπου παράγονται ταλέντα με ελάχιστο κόστος. Ο Ζιλμπέρτο έχει δουλέψει πάνω σε αυτόν τον τομέα και είναι σε θέση να οργανώσει το απαιτούμενο δίκτυο.

2)Στόχος είναι η εκ μετάλλευση των γνωριμιών και του ονόματος του Ζιλμπέρτο, τόσο στη Βραζιλία και την ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής, όσο και στην Αγγλία. Η διασυνδέσεις του στην Premier League είναι σημαντικές, ενώ το όνομά του μετράει.

3)Το θέμα του Ζιλμπέρτο αφορά και τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει το αντίβαρο της παρουσίας του Κριστιάν Καρεμπέ στους «ερυθρόλευκους», ο οποίος έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο, τόσο σε επίπεδο μεταγραφών, όσο και σε επίπεδο διεθνών σχέσεων.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται για δουλειές στη Μαλαισία και μόλις ολοκληρώσει το ταξίδι του, αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τριετούς διάρκειας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα