Τι απάντησαν Λαμπίρη-Πατλάκη για τα λάθος spoilers

Χριστίνα Λαμπίρη και Κλεοπάτρα Πατλάκη είχαν αναφέρει την περασμένη Παρασκευή ότι στον δεύτερο αγώνα της ελληνοτουρκικής φιλίας, θα νικούσε η ελληνική ομάδα. Τελικά, οι Τούρκοι ήταν οι νικητές με 10-9 και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τις κατηγορήσουν. Τα μηνύματα που έλαβαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν αμέτρητα, πολλά εκ των οποίων υβριστικά.

«Είμαι στον τηλεοπτικό αέρα από το 2002 μέχρι σήμερα, ανελλιπώς. Τόσος κόσμος να ασχοληθεί μαζί μου… – αρνητικά, δεν έχει σημασία, αφού λέτε το όνομα μου σωστά, αυτό είναι οκέι – ποτέ! Ούτε και στη Eurovision! Δηλαδή 40άρια στη Eurovision, ένα φτου σου ρε Λαμπίρη δεν άκουσα. Έπρεπε να έρθει αυτή η εκπομπή και το Survivor για να καταλάβω ότι έχετε αντανακλαστικά και μας βλέπετε. Θύμα spoiler!”, σχολίασε η Χριστίνα Λαμπίρη για τη διακόψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Εσύ είσαι θύμα spoiler. Εγώ ένοχη».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που βίωσε: «Αν σας πω εγώ τι βίωσα… Τέτοιο γέλιο! Από ένα σημείο και μετά με έπιασε νευρικό γέλιο διότι Παρασκευή σας είχα πει ότι θα έβγαινα. Και γυρνάω και μπαίνω, και βλέπω τουλάχιστον 200 μηνύματα στο twitter να λένε «κακό ψόφο να έχεις», «να μην ξημερώσει η αυριανή μέρα για σένα», «ψεύτρα», «που έβαλα τα παιδιά μου για ύπνο λέγοντας τους πως θα κερδίσει η Ελλάδα και τώρα κλαίνε» και λέω «Χριστός κι Απόστολος!

Όλοι οι οπαδοί του Σώρρα σε εμένα ήρθαν;». Δηλαδή από τη Δίωξη αν δείτε τα μηνύματα μπορεί και να βρείτε τον Σώρρα, σας το λέω αληθινά. Δεν υπήρχε καμία λογική, τίποτα. Έκλαιγα από τα γέλια. Αχ, Λάμπρο Κωνσταντάρα χίλια συγγνώμη αγάπη μου που κάνουμε spoiler.

Και θέλω να σας πω κάτι και θα το πω τώρα πάρα πολύ σοβαρά. Για τους σοβαρούς που μας βλέπουν. Γιατί για τους άλλους δεν μερίμνησε η φύση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Παιδιά εγώ δεν είπα ποτέ ότι κάνουμε ρεπορτάζ. Αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ, είναι στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε πηγές. Και σε αυτή την εκπομπή, οι πηγές μας, από τα 10 spoilers που έχουμε πει, τα 7 έχουν πέσει μέσα. Ε στα 3 πέσαμε έξω. Δηλαδή θέλετε να μας κρεμάσετε; Πριτς!”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα