Τι αποκάλυψε η γυναίκα που κατέγραψε τον “νταή” σύζυγο να δέρνει τη γυναίκα του

Aναμφίβολα το περιστατικό που συνέβη στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας τού «Όλοι μαζί μπορούμε», με έναν άνδρα να βαράει τη γυναίκα του (!) και μάλιστα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Οι  θεατές στο Παναθηναϊκό Στάδιο αντέδρασαν αφού ορισμένοι επιτέθηκαν στο “νταή” σύζυγο  και εκείνος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγαίνει από το μπουλούκι με σκισμένη την μπλούζα του.

Ποια ήταν η αφορμή

Ποια ήταν, όμως, η αφορμή, για να ξεκινήσει αυτός ο καβγάς; Σύμφωνα με τη γυναίκα που τράβηξε και δημοσιοποίησε τα βίντεο, όλα ξεκίνησαν όταν δύο γυναίκες τού ζήτησαν να κάτσει λίγο παραπέρα για να μπορέσουν εκείνες να κάτσουν δίπλα-δίπλα. Εκείνος αρνήθηκε και οι δύο γυναίκες του είπαν κάτι που έμοιαζε με ειρωνεία. Ο άνδρας με την μπλε βερμούδα αντέδρασε βρίζοντάς τες χυδαία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση όσων κάθονταν γύρω γύρω, που του έκαναν παρατήρηση. Σε εκείνο το σημείο σηκώθηκε όρθιος, συνεχίζοντας τη λεκτική αντιπαράθεση με όσους κάθονταν τριγύρω. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Η Βέρα Καρτάλου, όπως υποστηρίζει, πλησίασε τη σύζυγο του άνδρα με την μπλε βερμούδα και της αποκάλυψε ότι έχει τα πάντα καταγεγραμμένα σε βίντεο και ότι αν ήθελε να καταθέσει μήνυση εναντίον του, θα κατέθετε υπέρ της. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε και αποχώρησε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα