Τι αποκαλύπτει η Τζ. Λόπεζ για τα διδυμάκια της

Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ γέννησε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, τον Μαξ και την Έμι. Τα δύο της παιδάκια έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους και η Λατίνα σταρ αποφάσισε να εξομολογηθεί μερικές άγνωστες πτυχές από εκείνη την ημέρα που έφερε στον κόσμο τα δυο μικρά πλασματάκια.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πριν από 9 χρόνια ο Θεός μου εμπιστεύτηκε τις δύο μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου. Μου έστειλε τα πανέμορφα διδυμάκια μου, τα μωρά μου, την αγάπη μου και τη ζωή μου, σε δύο ανθρώπινες υπάρξεις.

Ξαφνικά ένιωσα ενωμένη μαζί τους, προστατευτική και γεμάτη από συναίσθημα σαν να ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα στη γη. Και νιώθω έτσι κάθε μέρα από τότε. Με κάνετε περήφανη κάθε στιγμή της ημέρας. Είστε δύο φωτεινές αχτίδες που κάνετε τον κόσμο μου ομορφότερο και καλύτερο, όπως και όλων όσων έχουν την τύχη να σας γνωρίζουν. Σ’ ευχαριστώ πολύ Θεέ μου που επέλεξες εμένα για να γίνω η μητέρα του Μαξ και της Έμμι. Η λέξη αγάπη δεν είναι αρκετή για την καρδιά και την ψυχή μου, όταν σας σκέφτομαι. Χαρούμενα γενέθλια, μικρές μου καρύδες!!! Η μαμά σας αγαπάει τόοοσο πολύ!!!”, έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τους πάντες να λιώσουν με τα τρυφερά της λόγια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα