Τι διαμαρτύρεσαι ρε Μπέρτο;

Ο διαιτητής Αρετόπουλος ενδεχομένως να είναι λίγος, κακός, άτολμος και μύωπας. Ίσως πάλι να βρέθηκε σε κακή μέρα, ίσως να μην έπρεπε να βρίσκεται στους πίνακες της ΚΕΔ. Βρίσκεται, όμως, και το βράδυ της Δευτέρας διεύθυνε το ματς Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Μπροστά στα μάτια του λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής Μπέρτος έριξε σκαριά στο συνάδελφό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αν και άρρωστος, βρέθηκε στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Αρετόπουλος, λοιπόν, αντί να δείξει την κόκκινη κάρτα στο δευτερόλεπτο άφησε τη φάση να εξελιχθεί, μέχρι να τον ενημερώσει ο τέταρτος διαιτητής ότι υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση! Δεν έβγαλε, όμως, την κόκκινη κάρτα, έδειξε με καθυστέρηση κίτρινη, που έτυχε να είναι η δεύτερη και να σημάνει αποβολή του παίκτη. Ωστόσο, η καθυστέρηση αυτή και η μη σιγουριά του Αρετόπουλου επέτρεψε στον Μπέρτο, στους συμπαίκτες του, στο πάγκο και στους παράγοντες να πάνε καροτσάκι το διαιτητή, διαμαρτυρόμενοι για την αποβολή.

Τι διαμαρτύρεστε όλοι σας, μπορείτε να μας εξηγήσετε; Προφανώς η καθυστερημένη υπόδειξη του διαιτητή έδωσε πάτημα, αλλά η συμπεριφορά των Αρκάδων ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Βέβαια, έπιασε τόπο, διότι στη συνέχεια ο πιεσμένος – ούτως ή άλλως – διαιτητής, υπέδειξε ένα πέναλτι που μόνο αυτός είδε.

Για να πάει λίγα βήματα μπροστά το ποδόσφαιρο πρέπει να βοηθήσουν και οι πρωταγωνιστές. Ο Μπέρτος με την αντιεπαγγελματική του σκαριά και το βλέμμα δήθεν δεν έκανα τίποτα το πήγε λίγο πίσω…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα