Τι είπε η Αραβανή για την αντικατάστασή της από τη Γιαμπουρά

Η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Πρώτη Φορά” και αναφέρθηκε στην αντικατάστασή της από την Στέλλα Γιαμπουρά στην εκπομπή «X in the city».

Έτσι, θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο τελικά σταμάτησε να παρουσιάζει εκείνη το πεντάλεπτο αυτής της εκπομπής που έχει ως σκοπό να βάλει τους τηλεθεατές στο κλίμα του show.

«Είναι μία άλλη εκπομπή που ονομάζεται «X in the city» που ουσιαστικά ξεκίνησε από το κανάλι. Ξεκίνησα να το κάνω εγώ για να προωθήσουμε λίγο το κοινό του X Factor και πιο πολύ για το κοινό του ΣΚΑΪ που δεν ξέρει ας πούμε τι είναι το Χ Factor», σχολίασε η Ευαγγελία Αραβανή και συμπλήρωσε:

«Είναι μια πεντάλεπτη εκπομπή που παίζει δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, δεν είναι κάτι, στο οποίο προσπαθούμε να γνωρίσουμε στο κοινό του ΣΚΑΪ που είχε συνηθίσει να βλέπει μόνο ενημερωτικές εκπομπές τι είναι το Χ Factor.

Όταν ξεκίνησα να τα κάνω αυτά δείχναμε και κομμάτια από το X Factor στο εξωτερικό, όταν ξεκίνησε και το δικό μας πλέον και δεν προλάβαινα γιατί ήταν η πίεση του χρόνου πάρα πολύ μεγάλη, όπως επίσης δεν ήθελαν και οι ιθύνοντες του καναλιού να βρίσκομαι εγώ στην εκπομπή αυτή και να δείχνω πλάνα από το X Factor που είμαι πάλι εγώ μέσα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα