Τι είπε ο Κουρουμπλής για την εξαγορά του 67% του ΟΛΘ

Στην εξαγορά του 67% του ΟΛΘ από το σχήμα, στο οποίο συμμετείχαν η «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», η «Belterra Investments Ltd.» του ομίλου Ιβάν Σαββίδη και η «Terminal Link SAS» αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον real fm ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Όπως είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, «αυτή η κυβέρνηση, που κατηγορείται ότι είναι νέα, στα ζητήματα διαπραγμάτευσης συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις έφερε καλύτερα αποτελέσματα» και πρόσθεσε:«Ειλικρινά, δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά εξασφαλίζοντας την εργασιακή ειρήνη στη Θεσσαλονίκη και τη δέσμευση του πρωθυπουργού για τον προβλήτα 1, φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλους. Δεν είναι ότι ικανοποιεί μόνο εμάς, έχει να κάνει με ένα κλίμα εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα με το κυβερνητικό στέλεχος, «η Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει έναν πολύ μεγάλο ρόλο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα, μετά και τη σύνδεσή της με την Εγνατία και τον Σιδηρόδρομο, αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για πάρα πολλούς επενδυτές και αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό, κομβικό κέντρο μεταφορών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα