Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Παυλόπουλο-Ερντογάν για την Εuroleague

Στο φόρουμ συζητήσεων στη Σύνοδο Παρευξείνιων χωρών, βρέθηκαν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Παυλόπουλος είπε στον Τούρκο Πρόεδρο ότι περίμενε να στεφθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης, ωστόσο εκείνος του απάντησε «η Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλή».

Ο κ. Ερντογάν επανέφερε την κουβέντα στη Φενέρ μετά την ομιλία του Σέρβου αντιπροέδρου και ΥπΕξ  Ίβιτσα Ντάτσιτς, σημειώνοντας ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυο σημαντικοί παίχτες είναι Σέρβοι και στρέφοντας το βλέμμα του προς τον κ. Παυλόπουλο είπε:

«Να μην στενοχωριέται ο πολύτιμός μου φίλος. Και ο Κώστας Σλούκας που είναι δικός τους, Έλληνας, είναι κι αυτός της Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με μια ωραία συνεργασία. Κι ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό. Είμαστε περήφανοι. Μας χαροποιεί δε ειδικά το ότι όλα αυτά έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα