Τι εξομολογείται στην «Α» ο Βαλεντίνο: Δηλώσεις-ανατροπή στον χωρισμό με τη Σάσα

 

 

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία. Κανείς δεν περίμενε ότι ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι όπως η Σάσα Μπάστα και ο Βαλεντίνο θα έφταναν στο τέλος.

Συγκατοικώντας εδώ και τέσσερα χρόνια στο πολυτελές του διαμέρισμα στα νότια προάστια, και κάνοντας σχέδια γάμου με απόκτηση παιδιού, μετά από πέντε χρόνια σχέσης είδαν ότι πρέπει να πάρουν χωριστούς δρόμους αφού έβλεπαν διαφορετικά το θέμα «οικογένεια».

Αν και κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο Βαλεντίνο μιλώντας στην «Α» τα διέψευσε κατηγορηματικά. «Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ούτε η Σάσα μου έδωσε ποτέ τέτοιο δικαίωμα, ούτε εγώ σε εκείνη», μας είπε.

Μη κρύβοντας ότι παρά τον χωρισμό τους συνεχίζει να τη λατρεύει και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται επαγγελματικά –αφού η τραγουδίστρια ανήκει στη μουσική του ομάδα με τον Χριστόδουλο Σιγανό–, το μόνο που θέλει είναι το καλύτερο για εκείνη: «Περάσαμε μοναδικές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια, που μόνο σε ταινίες τα έχουν δει κάποιοι. Χωρίσαμε με σεβασμό και αγάπη και αυτό δεν θα αλλάξει. Θέλω και εύχομαι μόνο το καλύτερο για εκείνη».

Αν και το στενό τους περιβάλλον αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, το πρώην ζευγάρι για την ώρα αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, αφού οι λόγοι που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, δηλαδή αυτό του γάμου, δεν πρόκειται να αλλάξουν καθώς  βλέπουν το κοινό τους μέλλον με διαφορετικό μάτι. «Θέλαμε πολύ διαφορετικά πράγματα και οι δυο και έπρεπε να επιλέξουμε. Το καλύτερο ήταν σε αυτή τη φάση να χωρίσουμε… Παρ’ όλα αυτά την αγαπάω και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα», δήλωσε στην «Α» ο Βαλεντίνο.

Εμείς ευχόμαστε να τα ξαναβρούν, γιατί ήταν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα