Τι θα κάνει ο Ιταλός;   

 

Προσπαθούν να… αγιάσουν και δεν μπορούν στον Παναθηναϊκό. Τα ματς στα οποία γκελάρει πληθαίνουν βδομάδα με τη βδομάδα και αυτό στραπάτσο στη Βέροια, λίγες μέρες μετά την αδικία στη Λιέγη και την… τύφλωση του Στυλ με την Ξάνθη, δεν χωνεύεται εύκολα.

Οι ψυχραιμότεροι εντός του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί λένε πως όλα πάνε καλά και είναι θέμα μερικών αγώνων για να στρώσει η ομάδα και να έρχονται πιο εύκολα τα αποτελέσματα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως μόλις ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα έρθει η απογείωση, καθώς τότε οι παίκτες θα «λασκάρουν» και θα σταματήσουν να πληρώνουν το μάρμαρο του γρήγορου φορμαρίσματος, καθ’ εντολή διοίκησης για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ψύχραιμος, πάντως, δεν είναι ο Στραματσιόνι που μετά από κάθε ματς αναγκάζεται να βάλει τις φωνές στους παίκτες του, κυρίως για τις χαμένες ευκαιρίες. Για το κλακάζ των δευτέρων ημιχρόνων, πάντως,  φταίει κι αυτός, καθώς ούτε το ροτέισον έχει ανοίξει όσο θα έπρεπε, ούτε καταφέρνει ως κόουτς να δίνει οδηγίες για σωστή διαχείριση δυνάμεων. Δεν μπορεί να φταίει για όλα (ευκαιρίες, Στιλ), δεν μπορεί να μην φταίει για τίποτα (επιλογές, διαχείριση δυνάμεων).

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ακόμη κι αν κάνει ένα καλό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα, δεν μπορεί να σου εγγυηθεί αυτό το σύνολο ότι μπορεί να το επαναλάβει. Το καλό είναι πως σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες ανάκαμψης (αφού στα καλά του διαστήματα ο ΠΑΟ είναι πολύ πιεστικός), αρκεί μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός να μη βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα