Τι θα πληρώσουν οι Έλληνες με το τέταρτο μνημόνιο (vid)

Στα μέτρα που θα ψηφιστούν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή αναφέρεται η Νέα Δημοκρατία με διαδικτυακή καμπάνια της. Το κόμμα της Πειραιώς, με τρία βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλύει και εξηγεί τι θα πληρώσουν οι Έλληνες με το νέο μνημόνιο και τις απώλειες που θα υποστεί η κοινωνία.

Συνταξιούχοι θα χάσουν μέχρι 3 συντάξεις τον χρόνο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν επιβάρυνση περίπου 1.000/χρόνο από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ οι αγρότες επιβαρύνονται κατά μέσο όρο με 1.333 ευρώ ετησίως,
Τα σποτ της Ν.Δ. ξεκινούν με μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τη φράση «τι μέτρα συμφώνησε να ψηφίσει, ο άνθρωπος που δεσμεύτηκε ότι δεν θα φέρει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα».
Καταλήγουν και τα τρία με την ερώτηση «και έχουν το θράσος να μας καλούν να τα ψηφίσουμε;» και το σλόγκαν «όχι άλλη κοροϊδία».

Στο πρώτο video δίνεται και παράδειγμα για έναν συνταξιούχο με 35 χρόνια δουλειάς και σύνταξη 1.182 ευρώ το μήνα, «που με τα νέα μέτρα χάνει 213 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 2.556 ευρώ τον χρόνο, συνυπολογίζοντας τη μείωση του αφορολόγητου, θα χάσει συνολικά 3.206 ευρώ τον χρόνο. Θα χάσει δηλαδή περίπου 3 συντάξεις».

Το δεύτερο video έχει να κάνει με τους ελεύθερους επαγγελματίες και αναφέρει πως η συμφωνία αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές. Και εδώ δίνεται παράδειγμα: «Ελεύθερος επαγγελματίας με καθαρό εισόδημα 12.000 ευρώ τον χρόνο, τώρα πληρώνει 2.365 ευρώ τον χρόνο σε ασφαλιστικές εισφορές, με τα νέα μέτρα πληρώνει 3.240 ευρώ τον χρόνο».

Και το τρίτο έχει να κάνει με τους αγρότες και δίνεται το παράδειγμα αγρότη με εισόδημα 11.000 ευρώ τον χρόνο, που τώρα πληρώνει 2.188 ευρώ τον χρόνο σε ασφαλιστικές εισφορές και φόρους και με τα νέα μέτρα θα πληρώνει 3.521 ευρώ τον χρόνο, 1.333 ευρώ τον χρόνο περισσότερα.

Δείτε τα βίντεο:

Για τους μισθωτούς:

Είσαι μισθωτός; Δες πόσο μειώνουν το εισόδημά σου με το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Montag, 15. Mai 2017

Για τους συνταξιούχους:

Περικοπές χωρίς προηγούμενο!Συνταξιούχος με 35 χρόνια δουλειάς θα χάσει από 1 έως 3 συντάξεις με το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Montag, 15. Mai 2017

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας;Δες τι σε υποχρεώνουν να πληρώσειςμε το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Dienstag, 16. Mai 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα