«Τι κάνεις, ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0»

Εκπληκτικά πράγματα φέρεται να κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Καλογέρης, ο οποίος κατέθεσε την απολογία του για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βέροια, τον Γενάρη του 2013.

Σύμφωνα με το www.sdna.gr, ο Καλογέρης δεν ζήτησε προθεσμία και κατέθεσε πως θέλει να πει την αλήθεια, τουλάχιστον στο επίπεδο που τη γνωρίζει ο ίδιος. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του εν λόγω site, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Γεωργέα, χωρίς να έχει ενημερωθεί για το παραμικρό. Γύρω στο 80’, οι συμπαίκτες του τον… ενημέρωσαν ότι πρέπει να χάσουν με 3-0, όπως τελικά και έγινε.

Αναλυτικά η ομολογία του Αλέξανδρου Καλογέρη, όπως δημοσιεύεται στο site www.sdna.gr:
«Δεν θέλω να πάρω προθεσμία και ήρθα να καταθέσω χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία. Ήρθα να πω την αλήθεια. Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήμουν αναπληρωματικός και έκανα προθέρμανση. Αντικατέστησα τον Νίκο Γεωργέα στο 49΄ και όταν ο Γεωργέας ήρθε να με αντικαταστήσει αναρωτήθηκα γιατί ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι. Ούτε κανείς μου είχε πει. Οπότε δεν γνώριζα τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια!

Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: “Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0”! Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν. Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα».

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς πέρασε και ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τη φανέλα της Βέροιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα