Τι κρύβει η ύποπτη σιωπή του Χάρρυ Κλυνν για τον θάνατο του γιου του

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Είναι απορίας άξιο, το γιατί εδώ και δύο μέρες, ο Χάρρυ Κλυνν δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον θάνατο του γιου του, που «έφυγε» στα 49 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα. Ο δημοφιλής σατυρικός ηθοποιός που φέρεται να έχει δύο επίσημες σελίδες με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στο Facebook, αν και έχει δεχτεί εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα, δεν έχει αναφερθεί στην απώλεια  του μονάκριβου του  Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Όλες αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα αναρτήσεων στα social media του, ενώ το πρωί της Πέμπτης η νέα του ανάρτηση στο Facebook είχε να κάνει με την πολιτική και πιο συγκεκριμένα με τη σύμβαση του Ελληνικού.

Στις 7 Ιουνίου, ημέρα θανάτου του γιου του, το status που ανέβασε, ήταν μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να καπνίζει, με τον τίτλο «Και μετά σου λέει το κάπνισμα σκοτώνει. Φτάνει πια. Όχι άλλη προπαγάνδα.»! Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτησή του ακολούθησαν εκατοντάδες μηνύματα από διαδικτυακούς του φίλους που θέλησαν να τον συλλυπηθούν.

Ένας συγκεκριμένος όμως ήταν αυτός που ξέσπασε, παρακολουθώντας τη σιωπή του ηθοποιού αλλά και το ότι ενώ βρίσκεται σε πένθος ανεβάζει διάφορες ασυναρτησίες.

«Υποτίθεται είναι σελίδα του Χάρρυ Κλυνν, κι όμως δεν είναι. Γιατί άμα ήταν δεν θα καθόταν και θα ανέβαζε μαλακίες, ενώ έχει πένθος. Και καμία φορά δεν βγήκε να απαντήσει σε κάποιο σχόλιο, κάποιου αναγνώστη», ήταν η οργισμένη διαπίστωση του διαδικτυακού του φίλου, που έχουν το ίδιο επίθετο, Τριανταφυλλίδης.

Παρατηρώντας τις σελίδες του Χάρρυ Κλυνν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι πραγματικές και όχι fake, αφού είναι γεμάτες από προσωπικό φωτογραφικό του υλικό, ενώ ενημερώνονται καθημερινά.

Δεν γνωρίζουμε αν τις χειρίζεται ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης του, αλλά όποιος και αν το κάνει όλο αυτό αυτές τις μέρες, δεν είναι ωραίο  και μόνο καλό δεν κάνει στον Χάρρυ Κλυνν, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι «σιωπεί» διαδικτυακά λόγω στεναχώριας.

Οι απαντήσεις σε πολλούς που έχουν διάφορα ερωτηματικά, θα δοθούν την Παρασκευή που θα γίνει και η κηδεία του Νίκου Τριανταφυλλίδη, που αναμένεται να είναι εκεί ο πατέρα του, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, όπως είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του Χάρρυ Κλύνν.

22222222

444444444444444444444444444444

11111111111111111

3333333333333333333

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα