«Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά»: Ξεσπάει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνη

Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της ηθοποιού Μαίρη Τσώνη, που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το μοιραίο επήλθε από πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων.

Αναμένοντας τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα διαλευκάνουν το τί της τα προκάλεσε αυτά, πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ως πιθανά αίτια του θανάτου της 30χρονης ηθοποιού. Τα όσα όμως ειπώθηκαν για τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών που φέρεται πώς έκανε η πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» και της κόστισαν τη ζωή της, προκάλεσαν το ξέσπασμα στο Facebook του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη.

«Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά ή όχι η Μαίρη Τσώνη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και όλα αυτά, είναι το μέσο για το καθημερινό ταξίδι στην λήθη, έτσι ώστε να μπορείς να σκεπάζεις κάπως πιο απαλά την ψυχή σου για να μην κρυώνεις.

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει, είναι τα όνειρα που τεμαχίζονται όταν δεν βρίσκουν ένα χέρι να τους συνοδεύσει εκεί που ξεφαντώνουν οι κραυγές, με αποτέλεσμα η κατάθλιψη να σωφρονίζει το γέλιο. Αφήστε την ανούσια κριτική και απλώστε το χέρι σε αυτούς που το χρειάζονται» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα