Τι χωρίζει τις Katy Perry και Miley Cyrus;

Μπορεί λίγο καιρό πριν, οι δύο Katy Perry και Miley Cyrus να αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, κατά την διάρκεια συναυλίας της τελευταίας στο Staples Center του Λος Άντζελες, αλλά, όπως όλα δείχνουν, τις τελευταίες ημέρες οι δύο γυναίκες έχουν επιδοθεί στην ανταλλαγή πυρών διαδικτυακά.

Mε αφορμή την περιγραφή που έκανε, η Perry, του συγκεκριμένου συμβάντος, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην αυστραλιανή τηλεόραση.

«Την πλησίασα για να της δώσω ένα φιλικό φιλί μεταξύ κοριτσιών, και αυτή προσπάθησε να κινηθεί και να με φιλήσει κανονικά, αλλά εγώ αποτραβήχτηκα. Μόνο ένας θεός ξέρει που έχει βρεθεί αυτή η γλώσσα!», δήλωσε η 29χρονη τραγουδίστρια, με την Cyrus να απαντάει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: «Αν ανησυχείς για το που έχει βρεθεί η γλώσσα του ενός και του άλλου, ευτυχώς που ο πρώην φίλος σου είναι πια πρώην, αφού όλοι ξέρουμε που έχει βρεθεί η δικιά του», έγραψε χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιον πρώην της Perry αναφέρεται.

Φυσικά, η ίδια η Perry, δεν άφησε την απάντηση της Cyrus να πέσει κάτω, σπεύδοντας να γράψει στο δικό της Twitter: «Θα σε σκαμπιλίσω πολύ άσχημα, μόλις σε δώ στην Μεγάλη Βρετανία», έγραψε, με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα