Τον Άαρον Τζάκσον θέλει ο Ολυμπιακός για αντι-Χάκετ

Πρόταση συνεργασίας στον Άαρον Τζάκσον έχει κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και περιμένει την απάντηση του Αμερικάνου γκαρντ. Ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι “ερυθρόλευκοι” του προσφέρουν κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ για δύο χρόνια.

Τον Τζάκσον θέλει και η Εφές Αναντολού! Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 με τη ρωσική ομάδα όπου κι αν έχει παίξει τα έχει πάει περίφημα και μάλλον έπρεπε να έχει επιλεχθεί στα draft του NBA το 2009, όταν είχε κάνει φανταστική τελευταία κολεγιακή χρονιά. Οι Αμερικάνοι εδώ και κάποια χρόνια δεν εμπιστεύονται παίκτες στη θέση “2” με ύψος κάτω του 1,95 (ο Τζάκσον είναι 1,91).

Αν επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει αντικαταστήσει εν ριπή οφθαλμού τους Λοζέτκσι και Χάκετ, τους παίκτες που τραυματίστηκαν πέρσι και δεν κατάφερε στην ουσία να καλύψει το κενό τους.

Ο Άαρον Τζάκσον παίζει συνήθως στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, αν πάρει όμως το αμυντικό ριμπάουντ θα αναλάβει το ρόλο του πόιντ γκαρντ. Σε σετ παιχνίδι του ταιριάζει περισσότερο να παίζει ως “δυάρι”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα