Τον Απρίλιο αποφασίζει για Φαλκάο

Υπομονή και… προσπάθεια μέχρι τον Απρίλιο θα πρέπει να κάνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, προκειμένου να γνωρίζει αν θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή αν θα επιστρέψει στη Μονακό, στην οποία και ανήκει.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ των «μπέμπηδων», γεγονός που αν συμβεί, προϋποθέτει την εξαγορά των δικαιωμάτων του, έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό και προφανώς, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκτησης των δυνάμεών του, παρότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο Φαλκάο είχε ζητήσει από τη Μάντσεστερ να κάνει από τώρα κίνηση για την εξαγορά της ρήτρας του, αλλά ο σύλλογος της Premier League του… έκοψε τη φόρα, αρχικά με την αρνητική του στάση και ακολούθως, με την ενημέρωση προς τον ίδιο, ότι η απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους θα ληφθεί τον Απρίλιο.

Πάντως, στα τελευταία παιχνίδια ο Κολομβιανός δείχνει σαφή δείγματα βελτίωσης, γεγονός που έχει εκτιμηθεί από τους «κόκκινους διάβολους» και τον Λουίς Φαν Γκάαλ, με αποκορύφωμα το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Στόουκ Σίτι. Στη Μάντσεστερ πιστεύουν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως πλέον έχει προσαρμοστεί σε ικανοποιητικό επίπεδο, γεγονός που θα του επιτρέψει να φανερώσει το ταλέντο του και να αποδώσει καλύτερα στο επόμενο διάστημα. Εφόσον δικαιωθούν στις εκτιμήσεις τους και ο Φαλκάο παρουσιάζει την προσδοκώμενη σταθερότητα στην απόδοσή του, τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες απόκτησής του με κανονική μεταγραφή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πάρει την… άγουσα για τα… αποδυτήρια του Πριγκιπάτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα