Τον… βάρεσε ο Αριστοφάνης

Είναι «αριστοφανικό αριστούργημα» και «παιδεία» το «βουντού – βουντού», το γηπεδικό σύνθημα που χρησιμοποίησε στην επίμαχη συνέντευξή του και που τον οδήγησε τελικά στην παραίτηση από την κυβέρνηση, υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας, ο Κώστας Ζουράρις.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπέβαλε την παραίτησή του γιατί «είναι ευγενής» και γιατί «δεν είναι όλοι Ζουράριδες», ενώ αποκάλυψε ότι διατηρεί την βουλευτική του έδρα, η οποία είναι προσωπική όπως είπε, αλλά ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παραμείνει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή όχι.
Ο κύριος Ζουράρις εμφανίστηκε φορώντας μπλουζάκι με το σύνθημα «έρχομαι από μακριά και πάω μακρύτερα», ενώ εμφανίστηκε να επιμένει σε όσα έχει δηλώσει κατά την διάρκεια της θητείας του και τα οποία έχουν προκαλέσει σάλο, όπως οι δηλώσεις του για το «αν χάσουμε 18 νησιά» ή για τους μαθητές που «στις εκδρομές πηγαίνουν στα μπουρδέλα».

Δήλωσε επίσης ότι σήμερα θα ψηφίσει «ναι» στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα