Τον επιβράβευσαν οι Ισπανοί…

Θα περίμενε κανείς να το είχε σκεφτεί κάποιος φορέας ή όμιλος στην Ελλάδα… Όμως, εν μέσω κρίσης, αυτά αποτελούν… ψιλά γράμματα για την «κοιτίδα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας»!

Το παν είναι το… χρήμα στην Ελλάδα και η… καρέκλα! Ωστόσο, ακριβώς αυτή η κατάπτωση των ηθικών αρχών, της φιλοσοφίας και της αξιολόγησης των προτεραιοτήτων που χαρακτήριζαν αιώνες τώρα τη φυλή μας, αποτελεί την πραγματική αιτία της κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας.

Ο Γιώργος Σαμαράς βραβεύτηκε από την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» για την ανθρωπιστική του δράση. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής βραβεύθηκε με το βραβείο ανθρωπισμού, για τη συμπαράστασή του και την αγάπη που απλόχερα έδωσε στον μικρό Σκωτσέζο οπαδό της Σέλτικ, Jay Beatty. Ένας Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής βραβεύθηκε από μία ισπανική – και όχι ελληνική – εφημερίδα. Εφόσον αδυνατούν να αντιληφθούν ορισμένα πράγματα οι… φωστήρες τούτου του τόπου, θα το σημειώσουμε εμείς. Η «Mundo Deportivo» πρόσφερε πολύ μεγαλύτερη υπηρεσία στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, απ’ ότι οι πολιτικές μας «ηγέτες» και τα «επικοινωνιακά» τους επιτελεία, τα οποία ανταγωνίζονται στη «λασπομαχία» και την επίδειξη άνευ ουσίας.

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τιμητική γι’ αυτόν εκδήλωση, αλλά είχε κανονίσει να βρίσκεται εκεί ο μικρός Jay και να παραλάβει αυτός το βραβείο. Ο νεαρός οπαδός της Σέλτικ έκανε και δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα, είμαι μεγάλος φαν της Σέλτικ και του Σαμαρά. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και ο καλύτερος φίλος μου. Μου αρέσει βέβαια και η Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμώ την Σέλτικ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα