Τον θέλει η Νότιγχαμ; Ας τον πάρει!

Ότι ο Απόστολος Βέλλιος έχει οπαδούς και θιασώτες μέσα στην ΑΕΚ είναι γνωστό. Ωστόσο, υπάρχουν οικονομικές αρχές τις οποίες δεν πρόκειται να υπερβεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η διοίκηση μπορεί να τα έχει βρει με τον Ηρακλή και με τον παίκτη (ακόμη κι αν πρέπει να καλύψει ακόμη κάποια «θέλω»), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού επειδή έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον της Νότογχαμ Φόρεστ που υποτίθεται προσφέρει 1,2 εκ. ευρώ στον Ηρακλή για τον ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ δεν έχει πρόβλημα να περιμένει τον Ηρακλή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ωστόσο έχει ειδοποιήσει το «γηραιό» πως θα μπει μόνο σε λογικά παζάρια. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποσυρθεί και θα επικεντρωθεί σε άλλους επιθετικούς, όχι φυσικά από την Ελλάδα, αφού στη χώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Σημειώνουμε πως η ΑΕΚ ασχολείται με τον Βόσνιο Μίλαν Τζούριτς, ενώ έχει φύγει ο Κρισάντους. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι θα γίνει με τον Τζιμπούρ, πόσο υπολογίζεται ο Μπρέσεβιτς κι αν έχει τύχει να ανέβει στην πρώτη ομάδα ο Κυριαζής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα