Τον θέλει χωρίς… ραμαζάνι!

 

Οι Κυπριακές πηγές λένε ότι μάθανε τα νέα από… Αθήνα μεριά! Ίσως και να μην έχει και τόση σημασία, αφού και οι… ελληνικές πηγές πάνω-κάτω τα ίδια αναφέρουν, ότι Τζιμπούρ και ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά κάπου το πράγμα κολλάει!

Η τελευταία πληροφόρηση, λοιπόν, αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα πάντα, πλην της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Η ΑΕΚ θέλει τον Αλγερινό για ένα χρόνο και σε περίπτωση που μείνει ικανοποιημένη να έχει το δικαίωμα ανανέωσης. Ο Τζιμπούρ δηλώνει ευθαρσώς ότι επιθυμεί κλειστό διετές, μη θέλοντας να γυρίσει στο Δικέφαλο υπό τη μορφή του εξεταζόμενου.

Η επόμενη σεζόν, πάντως, προμηνύεται αρκετά δυνατή για τον Τζιμπούρ, αφού στις 16 Ιουλίου θα τελειώσει το ραμαζάνι και θα έχει μπροστά του μία ολόκληρη χρονιά χωρίς την υποχρέωση της εξοντωτικής δίαιτας! Μπορεί το γεγονός αυτό να φαντάζει αστείο, αλλά στο παρελθόν ο Μπάγεβιτς είχε να αντιμετωπίσει έναν Τζιμπούρ που πόναγε στον ώμο και δεν έμπαινε χειρουργείο και την ίδια ώρα δεν έτρωγε τίποτα, οπότε σε γενικές γραμμές υπάρχει μεγάλος προβληματισμό.. Τόσο ο Ντούσκο, όσο και ο Μελισσανίδης θεωρούν ότι ο Τζιμπούρ είναι σούπερ λύση για μία ΑΕΚ μοναχά εγχώριων υποχρεώσεων, αλλά συμφωνούν πως δεν είναι σωστό να ρισκάρουν με συμβόλαιο διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα