Τον κατασπάραξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια του σε ποτάμι!

Με το πιο φρικτό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 24χρονος δημοσιογράφος που εργάζονταν στους Financial Times.Ο νεαρός ρεπόρτερ, ο οποίος βρίσκονταν για διακοπές στη Σρι Λάνκα, έκανε μαθήματα σερφ, όταν τη στιγμή που έσκυψε στο ποτάμι να πλύνει τα χέρια του τον κατασπάραξε κροκόδειλος. 

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, ο ΜακΚλιν έκανε σερφ στην περιοχή Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος. Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του 24χρονου να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Το πτώμα ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό

Δύτες που αναζητούσαν τι συνέβη στον Μακλίν από την ώρα που εξαφανίστηκε εντόπισαν το πτώμα του δημοσιογράφου στην λίμνη που είχε θεαθεί για τελευταία φορά. «Υπήρχαν έξι – επτά τραύματα στο δεξί του πόδι», είπε ένας αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Το πτώμα ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό, περίπου στο ίδιο σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά οι φίλοι του».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα