Τον κράτησε… «Χ»αμηλά!

Παρ’ ότι έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του, ο Λεβαδειακός δεν χαρίστηκε την Κυριακή (11/2) στον Απόλλωνα, φεύγοντας από τη Ριζούπολη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν σε ένα ακόμα παιχνίδι τις επιθετικές τους αδυναμίες, καθώς πέρα από το γκολ του Μπαρτολίνι στο 53’ από στημένη φάση (1-0) και μία σπουδαία ευκαιρία που έχασε στο 30’ ο Ντεβέσα από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι πιο ουσιαστικό.

Από την άλλη οι Βοιωτοί ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 67’ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Γιακουμάκη (1-1).

Στο διάστημα που απέμενε οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έψαξαν χωρίς καθαρό μυαλό το δεύτερο γκολ αλλά δεν το πέτυχαν ποτέ, καθώς η αντίπαλη άμυνα έμοιαζε ανίκητη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες (71′ Αλίβοντιτς), Κονέ (88′ Τσουκαλάς), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα (46′ Ανιέτε).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο (27′ Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Νιάσε (59′ Μπελγκαζουανί), Νουάνκο, Γιακουμάκης, Καθάριος (72′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα