Τον ξεμάτιασε ο Σάββας! (φωτό)

Ο Όσκαρ Καρντόσο δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για να πετύχει μόνο ένα γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά εδώ που τα λέμε δεν πρόκειται να σημειώσει πολλά περισσότερα, καθώς υπάρχει μόνο ένα προγραμματισμένο ματς μέχρι τις γιορτές και για την ώρα έχει βρει δίχτυα μόνο μία φορά, το βράδυ της Δευτέρας στα Γιάννινα.

Γιατί, όμως, φτάσαμε στην εορταστική περίοδο για να κάνει το καθήκον του ο Παραγουανός; Μήπως ήταν απροπόνητος; Μήπως δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε; Μήπως έπαιζε ο Ολυμπιακός με λάθος σύστημα; Μήπως ήταν ματιασμένος; Αν ρωτήσετε τον Σάββα Θεοδωρίδη θα σας πει το τελευταίο!

Κυκλοφορεί εδώ και ώρες ένα ωραίο σενάριο, ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης κρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα μικρό μπουκάλι με λάδι και ένα εικόνισμα της Παναγίας, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει τον Καρντόσο να σημειώσει το πρώτο του γκολ. Με λίγα λόγια, τον ξεμάτιαζε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, μήπως και έρθει η ώρα του.

Οι φωτογραφίες δεν είναι αδιάψευστος μάρτυρας, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη ευκρίνεια για να δούμε αν όντως είναι εικόνισμα της Παναγίας και μπουκάλι με λάδι, ωστόσο μάρτυρες εντός του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες υποστηρίζουν το φωτογραφικό ρεπορτάζ. Πάντως, ότι και να έκανε ο Σάββας, φάνηκε να πιάνει! Δείτε τη μεγάλη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα