Τον ουρανό με τα άστρα ζητάει ο Ρομπίνιο!

Θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Εντουάρντο ντε Μέλο, αν θα θελήσει να κρατήσει τον Ρομπίνιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι πληροφορίες από τον… Ποταμό του Ιανουαρίου λένε πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Εδώ που τα λέμε, τα συγκεκριμένα λεφτά ίσως και να τα αξίζει ο επιθετικός της Φλαμένγκο, γνωστός κυρίως από το πέρασμά του από τη Ρεάλ. Μόνο που τέτοια χρήματα σπάνια δίνουν οι Βραζιλιάνοι. Αυτά είναι κασέ Ευρωπαίων. Ο Ρομπίνιο τα ζητά από την ομάδα που έχει έδρα το Μαρακανά και σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει και αυτοκίνητο και σουίτα στο θρυλικό γήπεδο της Βραζιλίας.

Αν αυτές είναι οι απαιτήσεις της πλευράς του Ρομπίνιο, τότε δύσκολα θα βολευτεί με ένα πολύ μικρότερο συμβόλαιο σε ευρωπαϊκή ομάδα, γεγονός που μάλλον θα πρέπει να το συμπεριλάβουν στις σκέψεις τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που ψάχνουν την περίπτωσή του. Η ελληνική ομάδα ένα τέτοιο συμβόλαιο δεν μπορεί να το καλύψει, αφού ακόμη κι αν πέσει στα 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, θα φτάσει τα 4,5 εκατομμύρια μαζί με εφορία, μπόνους και λοιπές ανάγκες, άρα στα 9.000.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο!

Τώρα, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τέτοια πρόθεση έχει καλώς, διότι μάλλον θα τον πείσει τον Ρομπίνιο να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως έκαναν στο παρελθόν δύο τεράστιες φιγούρες από τη Βραζιλία, ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα