Τον Πάουλο Σόουζα θέλει στον πάγκο ο Αγγελίδης!

Ο Πάουλο Σόουζα ενδέχεται να είναι η επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» και επιβεβαιώνονται από πηγές στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακολουθεί καριέρα προπονητή στον πάγκο της ελβετικής Βασιλείας, με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Ο Αγγελίδης φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Πάουλο Σόουζα, στηρίζοντας σε τέσσερις λόγους την επιλογή του:
1)Στην εξαιρετική παρουσία του Πορτογάλου ως προπονητή.
2)Στη σχέση που έχει ο ίδιος με τον Πάουλο Σόουζα από την περίοδο 2013-2014, όταν ο μεν παράγοντας ήταν στην προεδρία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο δε Πορτογάλος καθόταν στον πάγκο, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισραήλ.
3)Στην παρουσία των Πορτογάλων Μιγκέλ Βιτόρ και Ρικάρντο Κόστα στην ομάδα.
4)Στην εμπειρία και τη γνώση του Πάουλο Σόουζα από το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάκωβος Αγγελίδης επιβεβαίωσε στο περιβάλλον του ότι έχει πάρει το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να φέρει τον Πορτογάλο στη Θεσσαλονίκη και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται, εκπέμποντας θετικά μηνύματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα