Τον πρώτο λόγο για Ντιμπάλα η Γιούβε

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στη Γιουβέντους, που είναι για τα καλά και πάλι το αφεντικό στο Καμπιονάτο, αλλά θέλει να γίνει το συντομότερο η «γηραιά κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει προγραμματισμός μία ώρα αρχύτερα.

Στην Ιταλία, βέβαια, η Γιούβε έχει παραδοσιακά τον πρώτο λόγο όταν έχει να κάνει με εσωτερικές μεταγραφές ανερχόμενων ταλέντων και έτσι δε δίστασε να μαρτυρήσει από νωρίς πως εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του 21χρονου Πάουλο Ντιμπάλα, αφού με το που έβγαλε πωλητήριο η Παλέρμο, αμέσως έδειξε ενδιαφέρον.

Η τιμή έναρξης των διαπραγματεύσεων, βέβαια, ξεκινά από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ωστόσο που δε φαίνεται να πτοεί τους επίδοξους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός της Παλέρμο με την αξιοθαύμαστη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα (12 γκολ στο πρωτάθλημα ήδη) και την απίστευτη ωριμότητα και σταθερότητα που έχει στο παιχνίδι του, θεωρείται από τους ανθρώπους της Γιουβέντους το ιδανικότερο ψηφιδωτό για την επίθεση της ομάδας. Γι’ αυτό και οι ενέργειες για την απόκτησή του έχουν δρομολογηθεί για τα καλά.

Ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους Τορινέζους και οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να τα έχουν ήδη βρει σε όλα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η κουβέντα με τον πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και κυρίως ο τρόπος καταβολής του… πακέτου των 40.000.000 ευρώ.  Πρέπει να σημειωθεί ότι το… γατόνι ο πρόεδρος της Παλέρμο είδε το Γενάρη τι πάει να γίνει με τον παίκτη του και ανέβασε τη ρήτρα εν μία νυκτί (αυξάνοντας φυσικά και τις αποδοχές του αθλητή).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα