Τον πρώτο λόγο πλέον οι «ερυθρόλευκοι»!

Αλλαγή δεδομένων στο πρωτάθλημα της Βasket League ΣΚΡΑΤΣ! Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και με τη νίκη του με 80-66, κάλυψε τη διαφορά της ήττας των τεσσάρων πόντων στον πρώτο γύρο και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα Play Off. Οι δύο ομάδες έχουν από μία ήττα (τη μεταξύ τους) και η πρωτιά θα κριθεί στις διαφορές των δύο νικών, εκτός αν κάνουν κάποια γκέλα στη συνέχεια, κάτι που δεν αποκλείεται με το υψηλότερο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος (παρά το ότι μέχρι στιγμής την έχουν γλιτώσει)
Όλα κρίθηκαν στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο των γηπεδούχων που έληξε 53-29, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 30 πόντους, με τον Σπανούλη να ηγείται αυτής της εκπληκτικής εμφάνισης με την ενέργειά του και την ευστοχία του. Ο ΠΑΟ με τη βαριά του φανέλα κατέθεσε ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, με υπερπροσπάθεια μείωσε ακόμη και στους εννέα πόντους, αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα για πλήρη αντεπίθεση, ήταν μεγάλη η διαφορά και ο Παναθηναϊκός στην πραγματικότητα δεν απείλησε ούτε να καλύψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα.
Στο τελευταίο τετράλεπτο ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς Σπανούλη και Χάκετ που ήταν εξαιρετικοί, αλλά και πάλι δεν απειλήθηκε, κυρίως διότι ο ΠΑΟ είχε σε κακή μέρα τον Καλάθη και εξαντλημένο τον Διαμαντίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα