Τουντόρ: «Η Γκαμπάλα είναι μία σοβαρή ομάδα»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα, για το Europa League, παραχώρησε ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ιγκόρ Τουντόρ, επισημαίνοντας τους κινδύνους που θα συναντήσουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρώτα από όλα μια ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό σε διπλή αναμέτρηση, πρέπει να τη σέβεσαι. Έχουμε αναλύσει τη Γκαμπάλα, είναι μια σοβαρή ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι επειδή έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλω να δω μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής.

Πρέπει να διαχωρίσουμε τι σημαίνει παίζω καλά και το τι σημαίνει κερδίζω με άνεση. Δε συμφωνώ ότι είναι διαφορετική η εικόνα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από πολλούς παράγοντες, το διαιτητή, τον αγωνιστικό χώρο, την εμφάνιση της ομάδας. Δε συμφωνώ ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική εντός και εκτός έδρας. H δική μου ομάδα θα παίζει πάντα για να κερδίσει. Όλες οι ομάδες για αυτό παίζουν και αυτό κάνει και η δική μας.

Έχω δει και τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να σας πω λεπτομέρειες. Μπορώ να πω αυτό που είπα και πριν. Η Γκαμπάλα είναι μια δυνατή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αύριο.

Η πίεση είναι παντού, ακόμα και στην προπόνηση και στα αποδυτήρια. Δεν είναι κάτι διαφορετικό η Γκαμπάλα. Ο Μπερμπάτοφ ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, θα δούμε αν θα παίξει αύριο, ανάλογα και πως θα πάει το παιχνίδι. Σίγουρο είναι, ότι θα ξεκινήσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει.

Θεωρώ ότι ο Κάτσε θα είναι εντάξει με την ΑΕΚ. Δε θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Παίκτες που ήρθαν από τη Βοσνία ή την Αυστραλία τραυματίστηκαν λίγες μέρες μετά. Μετά από 2,5-3 μήνες προπονήσεων να έχουμε ένα μυϊκό τραυματισμό δεν είναι πρόβλημα.

Για μένα είναι ίδια η προετοιμασία σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα είναι καλύτερο να παίξουμε την Τετάρτη. Στο τέλος της ημέρας αυτό δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαζόμαστε σωστά. Ισως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να είναι πιο εύκολο να παίξουμε το στυλ που θέλουμε, αφού οι αντίπαλοι δεν παίζουν με τόσους αμυντικούς προσανατολισμούς όσο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα