Τουρίστες για φίλημα!

Ειδικούς επαίνους σε ακόμη τέσσερις φίλους της Ρόδου απένημε την Παρασκευή 1 Ιουλίου ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, που «τρέχει» η Διεύθυνση Τουρισμού του νησιού.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το αυτοδιοικητικό πόρταλ airetos.gr, οι βραβευμένοι τουρίστες είναι ο  Klaus και η Helga Gaida, οι οποίοι ερχόμενοι από τη Γερμανία επισκέπτονται φέτος τη Ρόδο για 50η φορά, διαμένοντας σταθερά στο ξενοδοχείο «Calypso Hotel».

germanoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζεύγος Gaida δήλωσε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκε τη Ρόδο το 1975 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο ανελλιπώς. Συνολικά έχει έρθει στη Ρόδο 41 χρονιές και για 50η φορά, καθώς κάποιες χρονιές την επισκέφθηκε δύο φορές. Διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με το γνωστό επιχειρηματία Στράτο Ντινόρη, ο οποίος και τους συνόδευσε στο Δημαρχείο.

Τιμητική διάκριση δόθηκε και στον Βέλγο Frank Sterckx, ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά. Ο Fr. Sterckx διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο «Blue Horizon» μαζί με τη σύντροφό του, Jitka Kivit Novothy, από την Ολλανδία, η οποία επίσης έλαβε τιμητική διάκριση καθώς φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για δέκατη φορά. Και οι δύο δήλωσαν ότι όταν έρχονται στη Ρόδο νιώθουν σαν να έρχονται στο σπίτι τους καθώς πλέον έχουν πολλούς φίλους στο νησί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα