Τουρίστες ψηφίζουν για την επιστροφή των Γλυπτών

Η άποψη ενός ουδέτερου είναι συνήθως η πιο αντικειμενική επάνω σε ένα μείζον ζήτημα.

Κάπως έτσι πρέπει να έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να στηθεί μία διαδικτυακή πλατφόρμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να πουν τη γνώμη τους οι τουρίστες για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Οι επισκέπτες του αεροδρομίου έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα μέσω των διαδραστικών οθονών που έχουν τοποθετηθεί στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων.

Συγκεκριμένα, «συναρμολογώντας» με δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την έκτη Καρυάτιδα στο φυσικό χώρο της, μπορούν να πουν με διαδραστικό τρόπο την άποψή τους για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας.

«Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας. «Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα