Τουρκική επέλαση στον Πειραιά για Ντουρμάζ!

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν και θα πάρουν τη θέση εκείνων που θα αποχωρήσουν, είτε με μεταγραφή, είτε ως δανεικοί.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα αλλάξουν περιβάλλον, καθώς στο εξάμηνο της παραμονής του στον Πειραιά, δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Πιθανότερος προορισμός του φέρεται να είναι η Τουρκία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας απασχολεί ήδη δύο ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα τις Τράμπζονσπορ και Κασίμπασα.

Στον Ολυμπιακό είναι ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά δηλώνουν πως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως αν γίνει κίνηση, θα εξεταστεί σοβαρά. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο του δανεισμού, καθώς στον Πειραιά πιστεύουν πως ο Ντουρμάζ έχει μέλλον και ποντάρουν πολλά στην προσαρμογή του στα νέα δεδομένα. Προς το παρόν, πάντως, τόσο ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, όσο και η διοίκηση, θεωρούν καλύτερο για τον παίκτη να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα