Τουρνουά ποδοσφαίρου του Ομίλου ΞΥΝΗ στο μαγευτικό Star Sport Club

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΠΙΣΤΗ»

Θεαματική επιτυχία σημείωσε το 1ο μεγάλο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, την Κυριακή 15 Μαΐου, στο STARSPORTCLUB στη Βούλα, στο πλαίσιο μιας δέσμης μεγάλων πρωτοβουλιών του προέδρου του ομίλου, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», αλλά και για τη στήριξη του έργου τού Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ».

Δυστυχώς, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, την Πέμπτη 26 Μαΐου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ», κ. Χρήστος Βλάχος, που αγωνιζόταν επί σειρά ετών, με απαράμιλλο σθένος και καρτερικότητα, στο πλευρό των παιδιών που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Η μεγάλη καρδιά του τον πρόδωσε.

Στο πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά του εκπαιδευτικού ομίλου που Ηγείται και Πρωτοπορεί στη χώρα μας από το 1957, ήρθαν αντιμέτωπες οι εξής ποδοσφαιρικές ομάδες:

  • Mediterranean College Αθήνας
  • Mediterranean College Μακεδονίας
  • ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
  • ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
  • IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας
  • ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Από το τουρνουά αναδείχθηκαν:

  • μία πρωταθλήτρια ομάδα – το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
  • μία κυπελλούχος – το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
  • και μία ομάδα που «σήκωσε» το τιμητικό κύπελλο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» – το Mediterranean College Αθήνας

 

 ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤO ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 # Σοφοκλής Ξυνής: «Υπέρτατος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι να συμβάλουμε οικονομικά στην υψηλού επιπέδου κοινωνική αποστολή που εκτελεί ο Σύλλογος ΠΙΣΤΗ για τα παιδιά που υποφέρουν από τη γνωστή, σοβαρή ασθένεια», υπογράμμισε ο κ. Ξυνής πριν από την έναρξη των αγώνων του Τουρνουά.

 

# Χρήστος Βλάχος: Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», κ. Χρήστος Βλάχος, δήλωσε σχετικά: «Ο Σύλλογος ΠΙΣΤΗ βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στις ογκολογικές κλινικές του ΠΑΙΔΩΝ Αγία Σοφία για να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Ευχαριστούμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για τη συμβολή του στην προσπάθειά μας».

# Σταμάτης Συρίγος: «Ο ΠΣΑΠ πάντα ανταποκρίνεται σε τέτοια κοινωνικά ερεθίσματα, και μάλιστα έχει δημιουργήσει για αυτούς τους σκοπούς την ομάδα “Μαραθώνιος Αγάπης”», εξήγησε ο υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων ΠΣΑΠ, Σταμάτης Συρίγος.

# Παναγιώτης Καταβέλος: «Με μεγάλη χαρά θα βοηθήσουμε στον ιερό αυτό σκοπό, διαθέτοντας το γήπεδο “Γιώργος Καμάρας” για τον αγώνα», είχε δηλώσει πριν από την έναρξη των αγώνων ο πρόεδρος Γ.Σ. Απόλλωνα Παναγιώτης Καταβέλος.

 

 

Βράβευση βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Δέκα σπουδαίοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βραβεύτηκαν κατά το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Από τον Ολυμπιακό, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν από τον κ. Σοφοκλή Ξυνή ήταν οι: Γιώργος Δαρίβας, Κώστας Πολυχρονίου, Σωτήρης Γκαβέζος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Αντώνης Τζανετουλάκος, Σωτήρης Γεωργουδάκης, Μπάμπης Σταυρόπουλος.

Από τον Παναθηναϊκό βραβεύτηκαν οι: Κώστας Μπατσινίλας, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος.

Βραβείο απονεμήθηκε, εξάλλου, και στον Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, βετεράνο διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας.

 

Τιμητικά μετάλλια σε Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ΕΠΣΑ, ΕΠΣΠ και Σύλλογο Προπονητών Πειραιώς

Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ απένειμε τιμητικά μετάλλια σε σημαίνοντες αθλητικούς φορείς και ενώσεις για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Χριστίνα Τσιλιγκίρη (Γενική Διευθύντρια Ερασιτέχνη Ολυμπιακού), Κώστας Χολέβας (Αντιπρόεδρος Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά – ΕΠΣΠ), Γαβρίλος Παπαδόπουλος (Γεν. Γραμματέας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών – ΕΠΣΑ), Θεόφιλος Καλύβας (Αντιπρόεδρος Συλλόγου Προπονητών Πειραιά).

 

Έλληνες Ολυμπιονίκες βραβεύθηκαν στο Τουρνουά

Δύο πολύ σημαντικοί Έλληνες Ολυμπιονίκες τιμήθηκαν από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ πριν από την έναρξη του τουρνουά, στο πλαίσιο της συνεπούς στόχευσης του Ομίλου για την ενίσχυση του δίπολου «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ως επίτιμος προσκεκλημένος, βράβευσε τον κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, αργυρό Ολυμπιονίκη του 2000 στο Σίδνεϊ και χρυσό του 2004 στην Αθήνα, στην ενόργανη, ο οποίος διδάσκει Προπονητική στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από εκπαιδευτικό φορέα της χώρας μας, τιμήθηκε και ο κ. Στέλιος Μιγιάκης, ο πρώτος χρυσός μεταπολεμικά Ολυμπιονίκης, το 1980 στη Μόσχα, στην πάλη.

 

Σημαντική διάκριση για τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας

Στο τουρνουά πρωταγωνίστησε η ομάδα handball των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας, η οποία φέτος τερμάτισε στην 4η θέση της Handball Premier, που είναι η καλύτερη θέση της ιστορίας του!

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της ομάδας του, ο πρόεδρος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, απένειμε σε όλους τους παίκτες τιμητικά μετάλλια, καθώς και στον προπονητή τους κ. Παναγιώτη Ιατρούδη, και στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κ. Μπάμπη Προδρομίδη.

 

 

* ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, ΠΟΥ «ΕΦΥΓΕ» ΞΑΦΝΙΚΑ…

Στις 22 Ιουνίου ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας για την «ΠΙΣΤΗ»

 

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, δημιουργήθηκε η Εθνική Ομάδα Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων των φορέων του ομίλου, η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 18.30, στο ιστορικό γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» του Απόλλωνα Σμύρνης, στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για τα παιδιά του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που δίνουν καθημερινά μάχη για τον καρκίνο.

 

 

 

 

Lezantes————————

 

ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

F3 laktisma

Εναρκτήριο λάκτισμα από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, και τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο που επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αθλητικές εκδηλώσεις κάθε μορφής, ενισχύοντας τις προσπάθειες ομάδων και παραγόντων!

 

Το πανέμορφο Αθλητικό Κέντρο της Βούλας Star Sport Club που φιλοξένησε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Ομίλου ΞΥΝΗ

 

F6 glykas

Τη διοργάνωση και τον συντονισμό του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ ανέλαβε ο κ. Αντώνης Γλύκας, πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και Διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

 

ΜΟΤΤΟ

Αθλητισμός, Ήθος & Κοινωνική Υποστήριξη από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα