Τους έχει «σκλαβώσει» ο Καμπιάσο!

 

 

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός μάλλον θα αποδεσμεύσει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ και ο Καρντόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει μόνο με έναν πολύπειρο παίκτη στα αποδυτήρια,  τον Εστεμπιάν Καμπιάσο!

Θα παραμείνει, όμως, ο Αργεντινός μέσος στον Πειραιά, καθώς το καλοκαίρι κλείνει τα 37; Όλα δείχνουν πως ναι! Ο Καμπιάσο είναι επαγγελματίας όσο δεν πάει, κάνει καλή εξωγηπεδική ζωή, δεν τον ενοχλεί να παίζει 20 λεπτά ανά δύο αγώνες, είναι στρατιώτης της ομάδας, χρήσιμος και αποδοτικός σε αυτά τα λίγα ματς και λεπτά που παίζει και αγαπητός από όλους.

Ο ίδιος παθιάζεται με τον Ολυμπιακό και χαρακτηριστική είναι η σκηνή πέρσι όταν η Άντερλεχτ ισοφάρισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Καμπιάσο στον πάγκο έδειξε μία ειλικρινή απογοήτευση που συγκλόνισε τους φίλους της ομάδας που ούτως ή άλλως τον λατρεύουν. Ο σημερινός Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες που είναι ινδάλματα για τον κόσμο και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη θέληση που δείχνει ο Καμπιάσο να γίνει προπονητής, σχεδόν έχουν πείσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεκινήσει διαδικασίες ανανέωσης προκειμένου ο Εστεμπάν να μείνει στα αποδυτήρια για έναν ακόμη χρόνο και μετά… ίσως να φορέσει και το κοστούμι του προπονητή!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα