Τους την έκανε ο Χούμελς!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2002 περιήλθε σε δεινή οικονομική κατάσταση, αλλά δεν την πλήρωσε ακριβά. Χάρη στη δυναμική του κόσμου της και βάζοντας μέχρι και υποθήκη το γήπεδό της, ξεπέρασε μάλλον ανώδυνα την πενταετία 2003-2008 και επανήλθε δυναμικά σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Από τότε διεκδικεί και κερδίζει τίτλους, από τότε βγάζει παικταράδες, είτε από τα σπλάχνα της, είτε με καλό σκάουτινγκ. «Σπυρί» σε αυτή την προσπάθεια που κάνει, όμως, εμφανίζεται διαρκώς η Μπάγερν Μονάχου και τα λεφτά της! Για μία ακόμη φορά, η Βαυραρική ομάδα προσέλκυσε ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης και κατάφερε να τον κάνει δικό της, εκνευρίζοντας τον κόσμο της Μπορούσια για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Ματς Χούμελς είναι και επίσημα παίκτης της Μπάγερν, αφού η Μπορούσια δεν θα μπορούσε να πει όχι στα 30.000.000 ευρώ της προσφοράς για έναν παίκτη το συμβόλαιό του οποίου λήγει του χρόνου. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση η Ντόρτμουντ βγαίνει κερδισμένη, αφού κατάφερε και «κουμάνταρε» την υπόθεσή με τρόπο τέτοιο που να βγάλει λεφτά από το μεγάλο αντίπαλο. Τουλάχιστον η Μπάγερν… τρέφει την Ντόρτμουντ που φέτος διεκδίκησε τρεις τίτλους, αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί να πάρει μόνο τον έναν, το Κύπελλο Γερμανίας.

Για να δούμε αν ο Χούμελς θα παίξει σε αυτόν τον τελικό κόντρα στη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα