Του έκοψε το… ΕΚΑΣ!

Δεν είχε μόνο το όνομα αλλά και τη… χάρη ο Ανδρέας Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης (3/1), οδηγώντας την Καλλιθέα σε σπουδαία νίκη επί του Άρη με 2-0 στο ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά στον πάγκο της.

Ο 23χρονος φορ δεν είχε σκοράρει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά σημείωσε δύο γκολ μαζεμένα στο δεύτερο μέρος, εντελώς κόντρα στη ροή της αναμέτρησης που προβλεπόταν εφιαλτική για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης είχαν δύο δοκάρια κι άλλα δύο ακυρωθέντα τέρματα και έμοιαζε πως ήταν θέμα χρόνου να πάρουν το προβάδισμα, όμως ο Τσίπρας είχε διαφορετική άποψη. Στο 66’ ο φορ των γηπεδούχων αξιοποίησε την κεφαλιά πάσα του Κρεββατά, πετυχαίνοντας από κοντά το 1-0, ενώ πανέρμορφο ήταν το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο 77’ με εξαιρετικό εσωτερικό πλασέ στην κίνηση, έπειτα από φανταστική ενέργεια και ασίστ του Σμυρλή.

«Ράκος» στον πάγκο του Άρη ο Νίκος Ανασταστόπουλος που έβλεπε την ομάδα του να φτάνει στην… πηγή αλλά να μην κατορθώνει να πιει νερό. Ίσως αν είχε τον ίδιο σέντερ φορ, ακόμα και έτσι όπως είναι σήμερα, η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική…

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (36΄ Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (75΄ Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής (84΄ Ηλιάδης).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74΄ Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄ Τζεμπούρ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα