Του έπεσε βαρύ το σάντουιτς

Παρελθόν από το δυναμικό της Σάτον Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Γουέιν Σο. Όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Πολ Ντόσγουελ, ο 45χρονος αναπληρωματικός τερματοφύλακας, τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε να τρώει στην διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ, αποχώρησε σήμερα από το σύλλογο κλαίγοντας, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι έκανε ένα «δαπανηρό λάθος στην εκτίμησή του».

Ο Σο αποχώρησε από τη Σάτον Γιουνάιτεντ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση τόσο της Gambling Commission (σ.σ. η ρυθμιστική αρχή της Μεγάλης Βρετανίας για το τζόγο, όσο και της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι άρχισαν έρευνα για τις ενέργειές του, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι εταιρεία προσέφερε για στοιχηματισμό το ενδεχόμενο οποιοσδήποτε παίκτης της Σάτον να φάει πίτα στην διάρκεια του αγώνα, τον οποίο μετέδιδε η τηλεόραση.

Ο Ντόσγουελ ανακοίνωσε τη… μοίρα του Σο σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, καθώς δήλωσε: «Αυτή η απόφαση πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να πάρουμε πολύ ισχυρά μέτρα. Ο πρόεδρος τού μίλησε σήμερα το απόγευμα και ο Γουέιν προσφέρθηκε να αποχωρήσει. Είμαι συντετριμένος, ο πρόεδρος είναι συντετριμένος. Έχω μιλήσει στον Γουέιν και είναι με δάκρυα στα μάτια, κλαίει στο τηλέφωνο. Είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σο, ο οποίος ζυγίζει 115 κιλά, «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να τρώει πίτα λίγα λεπτά πριν από το τέλος του χθεσινού αγώνα, στον οποίο η Σάτον έχανε με 2-0 και ο Ντόσγουελ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της ομάδας. Ο Σο παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το συγκεκριμένο στοίχημα, ωστόσο αρνήθηκε ότι έπαιξε ο ίδιος στοίχημα.

Από τον Κώστα Στουρνάρα
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα